Hatalmas projektet fejezett be a Karmod Irakban

Épületek száma 1884
Befejezési idő 7 hónapok
Jelenleg 31 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod tavaly befejezett egy nagyszabású lakásépítési projektet Irak fővárosában, Bagdadban. A projekt hat hónap alatt készült el, és 1884 lakóegységből állt.

A háború utáni újjáépítés miatt Iraknak sürgős és nagy szüksége van lakásépítési projektekre és szociális létesítményekre. A Karmod sokéves tapasztalata alapján aktív szerepet vállalt ezekben a projektekben.

A projektet Bagdad kormányzósága szervezte, és a Karmod 1884 ház, valamint 16 148 m² szociális létesítmény megvalósítását vállalta. A szociális létesítmények között általános és előkészítő iskolák, óvodák, kereskedelmi épületek, klinika, tűzoltóállomások, élelmiszerüzletek és mecset szerepeltek.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink