Előregyártott épület projekt hőerőmű számára

Teljes terület 1.553 m²
Felhasznált régió Törökország, Canakkale
Jelenleg 91 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod márkabiztosságával a Karmod építette meg az erőmű összes telephelyi épületét, amely fontos szerepet játszik majd a régió villamosenergia-szükségletének kielégítésében. A Canakkale Biga városában megvalósult erőműprojekt 2,5 milliárd dolláros beruházást foglalt magában.

Az erőmű projekttervezésének részeként és megoldásszállító partnerként a Karmodot választották ki 1553 négyzetméteres munkaterületi épület kivitelezésére.

A projekt keretében figyelembe vették az összes olyan lakóhelyet és egységet, amelyek az erőmű építése során a személyzet igényeinek kielégítéséhez szükségesek, mint például: A személyzet irodái, kollégiumok, étkezők, konyha, pince, tárgyalók, pihenőszobák, WC- és zuhanyzóegységek.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink