A Jégkabin projekt Eritreában

Épületek száma 46 Egységek
Jelenleg 98 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod befejezte 46 élő munkahelyi kabin komplexum szállítását Eritreába, a forró éghajlatú afrikai országba.

A Karmod lakókabinokat Eritreában telepítették, ahol az átlaghőmérséklet 40 fok. A nagy hőség ellenére a Karmod kabinok hűvös környezetet biztosítanak a falpanelek gyártásánál használt magas hőszigetelésnek köszönhetően. Ezért kezdték el a munkaterületen dolgozók "Jégkabinoknak" nevezni őket.

A Karmod által az eritreai aranybánya kitermelési munkaterületén létesített munkakabinokat irodaként és munkásszállásként használják. Az aranybányászati munkások elszállásolására összesen 2129 m²-es területet használtak a munkaterületen, 6 db 3,9 x 18,3 m méretű kabin, 14 db 3,9 x 12,3 m méretű kabin, 24 db 3,9 x 9,9 m méretű kabin és 1 db 3,9 x 8 m méretű kabin, valamint egyéb modellek összesen 70 kabint jelentenek.

A Karmod által létrehozott eritreai aranybányászati projektben a vezetők és a munkások számára kialakított szálláskabinok, munkairodák, tárgyalók, szemináriumi terem, kollégiumok, étkező és WC-zuhanyzó kabinok találhatók.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink