A Karmod által épített előregyártott óvoda Bursában

Felhasznált régió Törökország, Bursa
Jelenleg 51 vendégek nézik ezt a projektet

Az ergonómiát és a funkcionalitást előtérbe helyezve a karmod magas szintű technológiájával és know-how-jával versenybe szállt az előregyártott óvodák építésével. A funkcionális terület biztosítása és a gyermekek aktív életkörülményei a projekt prioritásai között az első helyen szerepeltek. A Karmod olyan előregyártott épületmegoldásokat gyárt, amelyek különböző igényeket szolgálnak ki a biztonságos, kényelmes és különböző időjárási körülmények között is használható.

Az óvoda épülete a Karmod technológiával valósult meg, figyelembe véve a tulajdonos Muruvvet Bas úr modern szemléletét. A projekt keretében a következők kerültek beépítésre: tevékenységi szobák, oktatótermek, játéktermek, bemutatótermek és egyéb standard helyiségek, amelyeket egy iskolának tartalmaznia kell. A tanítási tevékenységek most a bursai óvodában folynak.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink