KABINO MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK
KÖRNYEZETI FELTÉTELEK 1. fok
KLIMÁCIÓS FELTÉTELEK Alkalmas a 3. éghajlati zónához
HÓTERHELÉS 80 Kg/m²

SZÉLSEBESSÉG

80 Km / óra (A kabin a földre kell rögzítenie)
FÉM-RÉSZEK ST 37 Horganyzott fém
CEMENTLAP TS EN 634-2 Cementlap - „B” tűzreakciós osztály
SZIGETELÉS TS EN 13165 - Poliuretánhab-„B” tűzreakciós osztály

ALVÁZ TERHELHETŐSÉGE

200 Kg/m²
BÁZIS
RENDSZER Speciálisan kialakított acélszerkezeteken és egyetlen, galvanizáló profilú alkatrészeken alkalmazva. A területnek, ahol a kabin található, síknak kell lennie.

PADLÓBURKOLAT

A 2,5 mm vastagságú PVC Mineflo padlóburkolatként használatos a 16 mm vastag, szagtalan és tűzálló cementlemezeken a kabin alapburkolataként.
KÜLSŐ FAL
ÖNTŐFORMA RENDSZER Speciális alakú acélszerkezetek és alumínium formák. A kabin a poliészter szendvicspanelből készül, azáltal, hogy az öntőformákon belül egy olyan automatizált gyártási technológia segítségével préselhető, amely az általa gyártott. az oldószergázt 50 ° C-on eltávolítjuk a zselés bevonatból.
KABINO GYÁRTÁSI RENDSZER Az üvegszál erősítésű poliészter anyagból készült, mint kettős falú poliuretán szendvicspanel, amelyet 50 ° C-os kemencében kezelnek. A speciálisan kialakított moduláris panelek összeszerelése után anti-baktérium semleges szilikon kerül hozzáadásra, amely megvédi a kabint a víz, a hó, a por, a rovarok és a baktériumok ellen. Ezen kívül biztosítja a kabin higiénikus és tartós szerkezetét.
KÜLSŐ FELSZERELÉS Ultraibolya sugárzásnak ellenálló, poliészter alapú, fehérfehér színű, izoftál akril alapú speciális zselé, amely a kabin mosható, korróziógátló és rozsdamentes tulajdonságait biztosítja.
BELSŐ FELSZERELÉS Ultraibolya sugárzásnak ellenálló, poliészter alapú, fehérfehér színű, izoftál akril alapú speciális zselé, amely a kabin mosható, korróziógátló és rozsdamentes tulajdonságait biztosítja.
FELSZERELÉS 40 mm sűrűségű, 35 mm vastagságú poliuretán habot 140 bar olasz géppel fecskendeznek be.
BELSŐ FAL
RENDSZER Speciális formájú, GRP üvegszálerősítésű poliészterből és injektált merev poliuretán habból készült.
BELSŐ FELSZERELÉS A kompozit panelek az izoptál akril speciális, fényes, fehér (fluoreszkáló) színből készülnek, zselés bevonattal és üvegszál erősítésű poliészterrel.
FELSZERELÉS A 42 sűrűségű új generációs gáznemű, merev poliuretán habot 35 mm vastagságú fecskendezésnek vetik alá a panelek belsejében lévő nagynyomású géppel, amely magas fej- és hangszigetelést biztosít.
ÁLTALÁNOS KÜLSŐ FELSZERELÉSEK
A Karmod kabinok külső és belső felületei fehér színű, zselés bevonatú anyagból készülnek, amely ellenáll a +60 fok és -50 fok közötti hőmérsékletnek. A külső és belső panelek ellenállnak az időjárási viszonyoknak és korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek. A kabin panelek moshatóak, rozsdamentesek, rotációs és könnyen tisztíthatóak.
TETŐ
TETÖ RENDSZER Az üvegszál erősítésű poliészter anyagból készült, mint kettős falú poliuretán szendvicspanel. Miután a speciálisan kialakított moduláris tetőpaneleket tömített csavarokkal csavarozták, anti-baktérium-semleges szilikon kerül hozzáadásra, amely megvédi a kabint a víz, a hó, a por, a rovarok és a baktériumok ellen. Ezen kívül biztosítja a kabin higiénikus és tartós szerkezetét.
TETÖ INSULÁCIÓ 42 sűrűségű poliuretán habot injektálunk.
BELSŐ FELSZERELÉS Ultraibolya sugárzásnak ellenálló, poliészter alapú, fehérfehér színű, izoftál akril alapú speciális zselé, amely a kabin mosható, korróziógátló és rozsdamentes tulajdonságait biztosítja.
KÜLSŐ FELSZERELÉS Ultraibolya sugárzásnak ellenálló, poliészter alapú, fehérfehér színű, izoftál akril alapú speciális zselé, amely a kabin mosható, korróziógátló és rozsdamentes tulajdonságait biztosítja.
AJTOK
KÜLSŐ AJTÓ Fehér színű PVC ajtó, zárható zárral. Méretek 71,5 * 184,5 cm és 4 mm vastag ajtóüveg. Ha az ügyfél nem kéri, az ajtók fehér színben készülnek.
ABLAKOK
ABLAKOK Porbevonatú fehér színű alumínium keretből áll. Hacsak az ügyfél nem kéri, a keret fehér színben készül.
ÜVEG 4 mm vastag, edzett üveg. Ez azért van, hogy az ablak károsodása esetén megmentse az embereket a kabinban.
FESTÉKEK
FÉM-RÉSZEK A 150 * 150-től 270 * 270-ig terjedő méretben 1,5 mm vastag, horganyzott acélprofilokat használnak az alvázhoz. 270 * 270-nál nagyobb méretű kabinok esetén a futómű profilokból készül, és egy réteg Rapid prime festék kerül alkalmazásra.
"ELEKTROMOS TELEPÍTÉS (A belső sarokburkolaton összegyűjtött)
KÁBEL 3x2,5 NYM kábel 2000 W-os 220 V-os villamos energiához, és 2x1,5 TSE (török szabványok Intézet) tanúsított, első osztályú márka kábel a világításhoz.
BIZTOSÍTÉK TSE tanúsított, első osztályú márkák 16 Ampere biztosítékot használnak.
LIGHTING FITTINGS A TSE minősítésű, első osztályú márkákat használják.
ZÁRÓK ÉS KAPCSOLÓK A TSE minősítésű, első osztályú márkákat használják.
EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZER(surface mounted)
SZANITER ÁRU A TSE minősítésű, első osztályú márkákat használják.
TISZTA VÍZ PIPA A TSE minősítésű, első osztályú márkákat használják.
HULLADÉK VİZ PIPA A TSE minősítésű, első osztályú márkákat használják.
OPCIÓK TARTOZÉKAI
A munkalapok, asztalok, polcok, mosogatók, vakok, szellőztető ventilátorok, belső válaszfalak és WC opcionális kiegészítők, amelyeket kérésre hozzá lehet adni.
SZÁLLÍTÁS
Abban az esetben, ha a daru nélkül lehetetlen, olyan speciális alváz van, amely lehetővé teszi a targoncával vagy raklappal történő szállítást. A járműnek megközelítenie kell azt a területet, ahol a kabin letölthető.
A Karmod előregyártott építési technológiáknak jogában áll módosítani a műszaki előírásokat.