A hatalmas projekt a Karmoddal együtt emelkedik

A használat célja Az IstMarina projektek építkezési épületei
Építési modell Új generációs konténer
Épületek száma 3 (mindegyik háromszintes)
Teljes terület 2355 m²
Projekt év 2024
Felhasznált régió Isztambul - Törökország
Befejezési idő 35 nap
Jelenleg 85 vendégek nézik ezt a projektet

A DAP Construction cég által megvalósított Isztambul Marina projektben használt építkezési épületeket is tartalmazó három lakótömböt, köztük az ingatlan-lakótelep és a volt Yunus cementgyár között szállítottak le.

A 3 darab, egyenként háromszintes blokkból álló épületegyüttes a Karmod új generációs lakókonténereiből épül, és a projektben dolgozó összes alkalmazottat fogja kiszolgálni. Az étkező a 3x7-es, teljesen csavarozott konténerrendszerrel készül, és összesen 819 m2 alapterületű. A DAP Eagle projektben egyszerre akár 600 alkalmazott étkeztetését is biztosítani tudják. Mindegyik raktár 3 emelet és 2 blokk 1536 m2-es és 480 ágyas. A WC és a zuhanyzók minden emeleten külön vannak.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink