AZ ELŐKÉSZÍTETT ÉPÜLETEK MŰSZAKI JELLEMZŐI
MŰSZAKI ADATOK
KÖRNYEZETI FELTÉTELEK (1. fokozatú földrengés zóna) hatásos talajgyorsítási együttható: A0 = 0,4
KLIMÁCIÓS FELTÉTELEK A termelés a 3. éghajlati zónán alapul
HÓ BETÖLTÉS ÉRTÉK 75 Kg/m2
SZÉL SEBESSÉG ÉRTÉK 80 km / h (a talajhoz kell rögzíteni)
KÜLSŐ FELSZERELÉSI KÉSZÜLÉK K: 0.45 Kcal/m²hC ( K: 0,53 W/m² K )
BELSŐ FELSZERELÉSI KÓDOSÍTÓ K: 0.44 Kcal/m²hC ( K: 0,51 W/m² K )
FÉNY ACÉL ANYAG Erdemir 1311, (ST-37) szabvány DIN EN 10147-00, horganyzott horganyzott acélszerkezet.
CEMENT TÁBLA Sűrűség: ~ 1300 kg / m³ égésgátló (B1 a DIN 4102 1. részéhez) Hővezetési együttható (λ10 ˚ C száraz)
EPS (kibővített polisztirol hab) TS EN 13163
ALVÁZ BETÖLTÉS KAPACITÁS 200 kg / m² (kétemeletes épületek esetében) (számítva a 498 e. Szám szerint)
TETŐ SZIGETELÉS EGYÜTTHATÓ K: 0.39 Kcal/m²hC ( K: 0,43 W/m² K )
BELSŐ ÉS KÜLSŐ PANELEK
A külső és belső panelek 8X1250X2500 mm-es kétoldalas cementlemezből készülnek. 84 mm-es 12-es sűrűségű polisztirol merev hab a cementszigetek között a szigeteléshez. A külső panel vastagsága 10 cm, a belső panelek 6 cm, a panel magassága 250 cm. A legnehezebb fali panel a teljes panel, az ablakpanel, az ajtólap, a hátsó panel, amelyből előregyártott házak készülnek (125x250 cm külső ajtó panel), 114 kg.
PANEL ÍZÜLETI
Összekötő elemekként speciális U és H horganyzott acélprofilokat használnak, amelyek speciális csatlakozórendszerrel vannak hajlítva és kombinálva. Az ívelt élek miatt az izzadás nem okoz rozsdát.
HORDOZÓ SZERVEZETEK
A tetőszerkezetek, gerendák és oszlopok speciális alakú horganyzott acélprofilokból készülnek. Az épület minden 1250 mm-enként egy speciális formájú acélrácsot helyeznek el, és a rács tetején egy speciális alakú horganyzott acéllemez kerül felszerelésre. A csavarokat és anyákat összeszerelésben használják, hogy az épületet többször is össze lehessen szerelni. A termelés modern gyártási létesítményeinkben zökkenőmentes és merész összekötő rendszerrel történik.
FÉLEMELET ÉPÍTÉS
A mezzanine szerkezeti tartószerkezet speciális alakú horganyzott acélprofilokból készül. A mezzanine padlót 16 mm-es cementlap borítja (cementkötésű forgácslap). A földszinten 80 mm vastag (14 kg / m³) üveggyapot réteg van elhelyezve a hang- és hőszigetelés érdekében. A mezzanine terhelés 200 kg / m²
TETŐ
TETÖ RENDSZER A nyeregtető és a tetőtető rendszerek lejtős értéke 30%
TETŐ BURKOLAT ES SZIGETELÉS A fémszárny felett a festett trapézlemezeket tetőfedőként helyezik el. Opcionálisan csempe mintázatú festett trapézlemezeket lehet alkalmazni. Gable végbevonat PVC burkolattal. A túlnyúlványok 20 cm-esek. A tetőre speciális formájú, átlós alakú horganyzott acéllemez kerül felhasználásra. PVC-ből készült négyszögletes esőcsatornákat és hengeres alátéteket szerelt tartozékokkal használnak. Az esőcsatornák és tartozékai kérésre acéllemezből készülhetnek.
MENNYEZET
A 12 mm-es mennyezetre gipszkartonokat használnak. A függesztett mennyezet fölötti mennyezeti szigeteléshez gipszkarton, 80 mm-es üveggyapot kerül. A kombinált tetőváz alatt az omega profilok horganyzott acélból vannak rögzítve. A rozsda nem fordul elő, mivel az ívelt alak miatt az acéllemez élén előforduló izzadás kanyarodik. A PVC-burkolatot az Omega-profilok mennyezetére használják, hogy esztétikai megjelenést kapjanak. A gipszkarton csatlakozó elemek elektrosztatikusan festett alumínium anyagból készülnek. Nedves helyeken a mennyezeti burkolatként a cementlapot használják.
AJTÓ
KÜLSŐ AJTÓ 90x200 cm Acél ajtó fémkerettel. Külső ajtókhoz speciális hengeres, első osztályú, TSE tanúsított zárakat használnak.
BELSŐ AJTÓ Belső ajtók: 80x200 méretű, horganyzott acélváz, fehérfehér amerikai ajtó. Az alumínium és PVC ajtók szintén választhatók. A TSE által hitelesített beépített zárak használatban vannak.
ABLAKOK
ABLAKOK 120X100, 120x160 cm és 60x40 cm (transzom ablak) PVC-alapú anyagok és TSE tanúsítvánnyal, valamint 60 sorozatú. (Opcionálisan a cementpapírból készült kereteket az ablakok és a transzométerek köré lehet alkalmazni).
DUPLA ÜVEGEZÉS Az ablakokhoz használt összes üveg 4 + 16 + 4 dupla üvegezésű, és a homokfúvott üveg esetében.
A rendelés elhelyezésekor meg kell említeni az ajtók és ablakok méretét.
LÉPCSŐK
A horganyzott acélprofilokból készültek, amelyeket speciálisan görgős gépek alakítanak ki. A lépcsőket zökkenőmentes csavarrendszerrel szerelik össze. A lépéseket fa borítja, és a felszálló nyílások nyitva vannak. A korlátok dekoratív kovácsoltvasból készülnek. A fém alkatrészeket elektrosztatikus festékkel festik.
FESTMÉNYEK
KÜLSŐ FESTÉK A külső fémrészek festett, kétrétegű bevonat és kettős rétegű szintetikus olajfesték. A külső cementlapok felületét akril festékkel festik. A külső falra a masztikát a csatlakozási területeken alkalmazzák. Épületeinkben a TSE által tanúsított festési termékeket használjuk.
BELSŐ FESTÉK A belső cementlemez felületek és a mennyezeti gipszlemezek műanyag festékkel vannak festve. Épületeinkben a TSE által tanúsított festési termékeket használjuk.
MÁS A horganyzott hidegen formázott rácsok, rácsos és panelkeretek nincsenek bevonva, mivel zökkenőmentes technológiával készülnek.
ELEKTROMOS TELEPÍTÉS
BERENDEZÉSEK Elektromos telepítést alkalmazunk a vakolaton keresztül TSE tanúsított kábelekkel.
KÁBELEK A telepítést a vakolat fölött alkalmazzák, és opcionálisan öblíthető.
BIZTOSÍTÉK A TSE tanúsított biztosítékokat használják.

VİLÁGÍTÓTESTEK

A TSE tanúsított anyagokat használják.
KAPCSOLÓ&FOGLALAT A TSE által hitelesített kapcsolót és aljzatokat használják.
KÜLSŐ CSATLAKOZÁS A villamos mérő, a talajrudak és a kültéri csatlakozások a vevő felelőssége.

SZANİTER SZERELÉS

TELEPÍTÉS A telepítést a vakolat fölött alkalmazzák, és opcionálisan öblíthető.
SZANITER ÁRU A TSE tanúsított anyagokat használják.
TAP ÉS FELSZERELŐ BERENDEZÉS A TSE tanúsított anyagokat használják.
CSÖVEK A tiszta vízvezetékek PPRC-ből készülnek és a szennyvízcsövek PVC-ből készülnek, és az összes anyag TSE minősítéssel rendelkezik.
KÜLSŐ CSATLAKOZÁS A vízmérő és a külső csatlakozások a vevő felelőssége.
ALAPÍTVÁNY ÉS BETEGSÉG
A betonlapot (alapozót) a Karmod által biztosított konkrét terv (alapméretek) szerint kell elvégezni. A betonlemez és a talajfelmérés az ügyfél válaszadási pontja. Az épület a földre rögzítve van, horgonyokkal és acélcsapokkal. Horgonyzott tutaj vagy acélhuzal alapot kell készíteni. Az ügyfél minden ásatási műveletért felelős.
A Karmod előregyártott építési technológiáknak jogában áll módosítani a műszaki specifikációt.