Konténer bányászok számára

A használat célja Munkástábor Campus
Építési modell Konténer
Épületek száma 140 Units
Teljes terület 2.100 m²
Projekt év 2017
Felhasznált régió Guinea
Befejezési idő 80 nap
Jelenleg 84 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod vállalta a nyugat-afrikai aranykitermelésben dolgozó munkások által használandó építkezések kivitelezését.

A vállalat külkereskedelmi igazgatója kiemelte, hogy a guineai aranybánya munkástáborának projektjében szabványos leszerelhető egységeket, valamint a világon elsőként gyártott, teljesen leszerelhető konténerrendszert használtak.

Az általunk küldött egységek teljesen szétszereltek és nagyon rövid idő alatt használatra készek a mi csavarozott és zárt rendszerünkkel. A 300x700-as modell a 230x595-ös egységgel együtt van nálunk, mivel az ügyfelek a Guineában felállított kempingszerkezeteinket preferálják. Közel 150 munkás és műszaki személyzet van elhelyezve telephelyünkön. Irodák, hálótermek és étkezők, WC zuhanyzók, mosoda és rekreációs helyiségek vannak a projekt keretében a konténerszerkezeteinkben. "

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink