A Karmod új generációs konténerét napenergia tárolására használják Nigériában

Épületek száma 72 Egységek
Felhasznált régió Nigéria
Jelenleg 15 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod új konténergenerációja mostantól a napenergia tárolásáért felel Nigériában. Az ország központi áramszolgáltatójának Lagosban található napenergia-tároló üzemében a Karmod új generációs konténerére napkollektorokat szereltek, és megkezdték az energiatárolást. 

A konténeren lévő napkollektorok által összegyűjtött energiát a készülékbe épített speciális akkumulátorok tárolják, és továbbítják a központi elosztóhálózatba.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező új generációs Karmod-konténert kifejezetten a Lagos Energy Distribution Company műszaki követelményeinek megfelelően szerelték fel. A szétszerelt konténerként előkészített egységeket tengeri szállítással szállították Nigériába. A csavarozott és a Snap-On egységeket a vállalathoz szállították és a helyszínen telepítették. A projekt keretében 72 darab 230x595 cm méretű egységet gyártottak le és szereltek be.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink