Karmod táborok Nigériában az ENSZ békefenntartók számára

Épületek száma 400 katona
Befejezési idő 1 hét
Jelenleg 92 vendégek nézik ezt a projektet

Karmod átadta a katonai tábor építményeit, amelyeket az ENSZ békefenntartó erőiben szolgáló katonák számára használnak Nigéria fővárosában, Abujában.

A Karmod moduláris lakókabinos táborát a felhasználás által alapítottak 400 katonának, akik az ENSZ-hez kötődnek, szállást biztosítanak. A tábor az ENSZ-szabványoknak megfelelően épült, és 1 hét alatt készült el.

Kabin termékeinket a magas hőszigetelésük és könnyű telepíthetőségük miatt előnyben részesítik a munkások irodáiban és katonai táborokban, különösen az afrikai országok forró éghajlatán. Nigéria, Szenegál, Eritrea, Kongó, Szudán és Szomália is a kabintermékeinket előnyben részesítő országok közé tartozik. A BM Abuja katonai tábor számára gyártott fülkéink mindegyike 3,90x11,10 méteres, és 43 négyzetméteres használati területtel rendelkezik. Termékeinket az ENSZ nigériai táborában 10 évig fogják használni.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink