Karmod befejezte a katonai létesítményeket Nigériában

A használat célja Katonai létesítmény
Építési modell Előregyártott épület
Épületek száma 7 blokk
Teljes terület 800 m²
Projekt év 2016
Felhasznált régió Borno, Nigéria
Befejezési idő 21 nap
Jelenleg 86 vendégek nézik ezt a projektet

A vállalat közleménye szerint a Karmod Prefabrik befejezte a katonai létesítmények telepítését Nigéria északkeleti részén, összesen 7 egységből álló létesítményt.

Az épületeket Borno tartományban építették, ahol a biztonság szempontjából gondok vannak

Termékeinket tengeri szállítással szállítjuk a telepítendő helyekre. Tapasztalt csapataink kulcsrakészen szállítják az építményeket. Összesen 7 előregyártott épületet szállítottunk le 3 hét alatt. A projekt egy vezetői szobát, egy étkezőt, egy kollégiumot, egy többcélú irodát és egy WC-zuhanyzó épületet tartalmaz. Épületeinket egy 50 fős katonai garnizon fogja használni. Tavaly év végén egy mobiliskola-projektet is végrehajtottunk Borno tartományban, ahol mintegy ezer diák fog tanulni az UNICEF számára.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink