A Karmod befejezett egy acélház projektet Panamában

Jelenleg 47 vendégek nézik ezt a projektet

A kiváló minőségű és gyors gyártási és telepítési jellemzőkkel rendelkező Karmod acélházakat már Közép-Amerika országaiban, Panamában is használják.Az egyszintes és kétszintes acélház modelleket Panamában Arraijan és Penonome városokban hozták létre. A Karmod összesen 4 lakóegységet szállított le használatra készen.

A Karmod isztambuli modern gyártóüzemében épített előregyártott, szétszerelhető házakat tengeri közúti szállítással szállították Panamába. A Karmod acélházak egyik legfontosabb jellemzője az épületbiztonság. A szerkezet fő vázszerkezetében használt acél anyagot csavar- és csavarrendszerrel kötik össze egymással, ami ellenállóvá teszi a földrengésekkel, hurrikánokkal és egyéb helyzetekkel szemben.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink