Befejeződött az előregyártott épület gyártása a líbiai olajkitermelő telephelyre

Épületek száma 4 Épületek
Felhasznált régió Líbia
Befejezési idő 15 Nap
Jelenleg 32 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod továbbra is szállít előregyártott munkaterületi épületeket az energiaágazat számára. A legutóbbi projektet Líbiába szállították, amely az egyik legnagyobb olajexportőr.

A 4 előregyártott épületből álló projektet olajkitermelő vállalat munkaterületére készítették. A projekt magában foglalta a munkahivatalok épületét, a kollégium épületét, az étkező épületét és a WC-zuhanyzó egységeket. A munkaterület komplex projektjét a Karmod gyártóüzemekben rövid idő alatt, 15 nap alatt gyártották le. Ezt követően a projektet a líbiai Al-Khibirat Al-Handasiya vállalathoz szállították helyszíni telepítésre, és használatra készen szállították le.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink