Karmod előregyártott Ergan Mountain síközpont létesítmény projektje

Teljes terület 160 m²
Felhasznált régió Törökország
Jelenleg 86 vendégek nézik ezt a projektet

Karmod az előregyártott épületek esetében továbbra is a csúcson zajlik. A Karmod új projektje 3000 m magasságban, az Ergan-hegy csúcsán indult.

Erzincanban lesz a világ 2. leghosszabb sípályája 12 km hosszúsággal. Az 55 millió dolláros költséggel és Erzincan kormányzójának koordinálásával megvalósuló projekt célja, hogy a helyi és külföldi turisták számára szálláshelyet biztosítson.

A kormányzói hivatal keresése és vizsgálata után a Karmod márkát választották ki, mint az ágazatban tapasztalt vállalatot az előregyártott létesítmény építésére. A létesítményt az Ergan hegycsúcson hozták létre nagy erőfeszítésekkel és nagyon nehéz körülmények között, hogy kielégítsék a sírajongók szállásigényét.

A létesítményt kifejezetten a csúcson uralkodó zord téli körülmények figyelembevételével tervezték.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink