Nigéria előregyártott iskola projekt

A használat célja Iskolai osztályok
Építési modell Konténer
Épületek száma 30
Teljes terület 1140 m²
Projekt év 2015
Felhasznált régió Nigéria
Befejezési idő 20 nap
Jelenleg 50 vendégek nézik ezt a projektet

Mobiliskoláink a nigériai címlapokon szerepelnek!

A Karmod Nigéria északnyugati részén, Borno tartományban épített mobil iskolái a nigériai újságok címlapjain szerepelnek. A helyi gyerekek részt vettek az első órákon a Maiduguri városában összegyűlt iskolában.

"Ezek a mobil moduláris iskolák fontos szerepet fognak játszani az ország oktatási körülményeinek javításában, és tervezzük, hogy ezeket az iskolákat általánosan elterjesztjük a régióban" - mondta Nigéria miniszterelnök-helyettese, Yemi Osinbajo professzor, aki a kormányt képviselte a megnyitó ünnepségen.

Az iskolaprojekt első szakasza 30 osztályból állt, és kulcsrakészen, az összes Karmod-eszközzel valósult meg. Minden osztály 32 diákból állt, így az iskolában összesen 960 gyermek tanult.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink