A törökországi Anagold Mining számára szállítottak munkaterületi épületet

Teljes terület 524 + 224
Felhasznált régió Törökország, Erzincan
Jelenleg 53 vendégek nézik ezt a projektet

A Karmod előregyártott munkahelyi helyszínek a legelőnyösebb választás az aranyat, gázt és benzint feltáró és kitermelő vállalatok munkahelyeihez. Az Erzincan tartományban aranykitermelési tevékenységet folytató Anagold mining a Karmodot választotta előregyártott munkaterület-épület szállítására.

Az Anagold aranybánya Karmod által gyártott munkaterületi épületei egy egyszintes és egy kétszintes épületből álltak.

A kétszintes munkaépület 524 m² alapterületű volt, amely étkezőt, kollégiumot, pihenő- és öltözőhelyiségeket, valamint WC-zuhanyzókat tartalmazott. Az egyszintes munkaterület épülete 224 m²-es volt, és adminisztrációs épületként használták, amely adminisztratív helyiségeket, mérnökök és műszaki személyzet munkaszobáit, tárgyalótermet, szemináriumi termet stb. tartalmaz.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink