Előre gyártott munkásszállások az azerbajdzsáni Shahdeniz-2 projekthez

A használat célja Munkás Campus építkezés Épületek
Építési modell Előregyártott szerkezet és leszerelt szendvicspanel kombinált konténer
Épületek száma 126
Teljes terület 3.870 m²
Projekt év 2012
Felhasznált régió Baku, Azerbaijan
Jelenleg 93 vendégek nézik ezt a projektet

A BP-AZFEN partnerség vállalta a gázvezeték építését, amely Azerbajdzsánból Törökországon keresztül szállítja majd a gázt Európába, és a Karmodot választották partnerül az előregyártott munkaterületi épületek megoldásának biztosítására.

A Karmod biztosította a projekt összes munkaterületi épületmegoldását, és az első elkészült megoldás irodákat, étkezőt, raktárat, biztonsági irodát, klinikát, vezetői szobát és oktatóközpontot tartalmazott. Ebben a projektben a Karmod egy 2140 m²-es, elválasztott irodaterülettel rendelkező adminisztratív épületet is biztosított, amelyet 6 évig fognak használni. A Shahdeniz -2- néven ismert gázvezeték építési időszaka 2018-ig tart, míg a Shahdeniz -1- a Baku- Ceyhan olajvezeték néven ismert.

Projektjeink

Ez a mi feladatunk

A világ egyik végétől a másikig, ügyfeleink számára hozzáférést biztosítunk a világ új technológiájával gyártott előregyártott épületekhez. A technológia és az innováció, a rugalmas üzleti modellek és az intelligens ellátási lánc megoldások révén garantáljuk a megbízhatóságot, amelyek a projekt termelési hálózatát követve értéket teremtenek az Ön számára.

Fedezze fel a

Főbb projektjeink